D.A.S. GRUPPEN

Erling Sørensen startede i 1983 som selvstændig tømrermester. Hans store erfaring med trægulve fra sit arbejde for en større dansk gulvproducent, gav ham en hel del opgaver med udbedring af trægulve efter vandskader. Arbejdet blev efterhånden så omfattende og efterspurgt, at Erling Sørensen på opfordring etablerede Dansk Affugterservice A/S i 1989.

Gennem årene har virksomheden opbygget et indgående kendskab til de mest effektive affugtningsmetoder, som giver den bedste mulighed for at bevare omkringliggende konstruktioner og dermed begrænse skadesomfanget. Samtidig er virksomheden kendt for sin store erfaring med udbedring af råd-, svampe- og indbrudsskader.

Udover affugtning og skadesservice, har tømrerfirmaet ved Erling Sørensen udført alment tømrerarbejde samtidig med at eget snedkerværksted producerer vinduer, døre, gulve og meget mere.

I 2018 solgte Erling Sørensen sin virksomhed til Lars Olsen og Laura MJ Hangartner, som står bag Sjællands Tømrer Snedkerservice ApS. De to virksomheder blev endeligt fusioneret i marts 2021.

I foråret 2020 indtrådte murerfirmaet VS-Byg i virksomhedskonstruktionen, efterfulgt af Olsens VVS i januar 2021.

Med fem kompetente og professionelle faggrupper under samme tag, ændrede virksomheden i januar 2022 navn til D.A.S. GRUPPEN A/S.

D.A.S. står for Dansk Affugter Service.

D.A.S. GRUPPEN A/S forsætter det gode arbejde for både private kunder og for de fleste store og små forsikringsselskaber på Sjælland på samarbejdsaftaler.

En af de store styrker ligger i det store netværk af faste underleverandører og samarbejdspartner i alle faggrupper, der sikrer en fortsat høj kvalitet og service indenfor såvel tømrer- og snedkerarbejde samt udbedring af forsikringsskader.

  • 1983:   Erling Sørensen starter som selvstændig tømrermester
  • 1989:   Erling Sørensen etablerer Dansk Affugterservice A/S
  • 2018:   Sjællands Tømrer Snedkerservice ApS opkøber Erling Sørensen A/S
  • 2020: VS-Byg indtræder i virksomhedsgruppen
  • 2021:   Olsens VVS indtræder i virksomhedsgruppen
  • 2021:   Sjællands Tømrer Snedkerservice ApS fusioner endeligt med Erling Sørensen A/S
  • 2022: Virksomhedsgruppen ændrer navn til D.A.S. GRUPPEN A/S og får nyt firmalogo